Söylenti: Mass Effect Trilogy Remaster Geliyor

07.05.2020 00:40 Gazali Çetinkaya

 
VentureBeat'in haberine göre, Mass Effect Trilogy remaster yolda.

Electronic Arts dün finansal sonuçlarını paylaştığı raporda önümüzdeki 11 ay içinde 14 oyun çıkaracağını doğruladı ve bunlardan bir "EA HD oyunu" olarak açıklandı.

VentureBeat'ten Jeff Grubb bu EA HD oyununun Mass Effect Trilogy remaster olduğunu söylüyor ve 31 Mart 2021'den önce çıkması planlanıyor.
 
Mass Effect Trilogy remaster adında da anlaşılacağı üzere aksiyon RPG serisindeki ilk üç oyunun yenilenmiş versiyonlarını içerecek. Serinin ilk oyunu Kasım 2007'de, ikinci oyunu Ocak 2010'da ve üçüncü oyunu Mart 2012'de PC ve bir önceki nesil konsollar için çıkmıştı.
 
Electronic Arts'tan şimdilik resmi bir duyuru yok. Şirket, Türkiye saati ile 12 Haziran 02:00'da EA Play Live etkinliği düzenleyecek ve yeni duyurular, tanıtımlar ve videolar paylaşacak. Resmi duyuru için en muhtemel yer burası.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mass Effect 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bioware Dağıtıcısı: EA Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 7 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler