Söylenti: Metro: Redux, PC, PS4 ve Xbox One'a Geliyor!

30.03.2014 16:29 Samet Konuksal


    Metro, oyun dünyasının başarılı serilerinden birisiydi. Sunduğu atmosferle oynayanların beğenisini toplayan serinin oyunlarıyla ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı. İtalya'dan gelen bir listelemeye göre Metro 2033 ve Metro Last Light, yeni nesil yolunda.
 
    Gelen haberlere göre 4A Games ile Deep Silver, önümüzdeki Temmuz ayında Metro Redux ismindeki bir paketle birlikte PC, PS4 ve Xbox One'ı yeniden ziyaret etmeyi planlıyor. Belirtilenlere göre bu pakette Metro 2033 ve Metro Last Light'ın haricinde her iki oyuna da çıkmış DLC'ler yerini alacak. Oyunlar, grafikleri geliştirilmiş bir şekilde sunulacak.
 
    Konuyla ilgili firmalardan henüz bir açıklama yapılmış değil. Ancak söylentinin çıktığı sitede yayınlanan görsellere aşağıdan bakabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro : Last Light Platformlar: PC XBOX 360 PS3 Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Toys for Bob Ekibi Yeni Oyunu İçin Xbox İle Anlaştı 20 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 1 Saat önce Sony'den Türk Mitolojisi'ni Konu Alan Oyun (Video) 1 Saat önce 2si1: Call of Duty Black Ops 6, Cyberpunk 2077 Geliştirmesi ve Dahası (Video) 2 Saat önce Kart Temalı Strateji Oyunu Call of Myth Yakında Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler