Söylenti: Microsoft Silent Hills'i Bu Haliyle Satın Almak İstiyor

30.05.2015 02:18 Samet Konuksal


    Demosu P.T. adıyla PSN üzerinden yayınlanan Silent Hills, bu haliyle bile birçok oyuncuyu atmosferine çekmeyi başarmıştı. Sonrasında iptali açıklanan Silent Hills ile ilgili heyecan verici bir söylenti haberi ortaya çıktı.
 
    The Know isimli YouTube kanalında çıkan ve çok hızlı bir şekilde önemli oyun sitelerine de yayılan söylenti haberine göre Microsoft, Silent Hills'i yapıldığı kadar haliyle satın almak istiyor. Söylentinin kaynağına göre Silent Hills'in %80'i tamamlanmış durumda ve Microsoft projeyi bu haliyle satın alıp devam ettirme niyetinde.
 
    Söylentide belirtilenlere göre Microsoft, Silent Hill serisinin isim haklarını da satın almak adına milyar dolarları gözden çıkarmış durumda. Firma E3 öncesinde işlemi gerçekleştirip büyük duyuruyu E3'te Xbox One'a özel olarak patlatma peşinde. Bakalım söylentiler ne kadar doğru çıkacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hills Platformlar: PS4 Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 85 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler