Söylenti: Monster Hunter Rise ve Stories 2 PC'ye de Gelecek, Resident Evil Village Nisan'da Çıkacak

16.11.2020 16:17 Gazali Çetinkaya

 
Capcom'un dahili sistemleri bu ayın başlarında hacklenmişti ve o sırada ele geçirildiği iddia edilen veriler 4chan forumunda paylaşıldı. Eğer doğruysa Capcom'un gelecek planlarıyla ilgili bazı önemli bilgiler içeriyor.
 
İlk olarak, Nintendo Switch'e özel olarak duyurulan Monster Hunter Rise ve Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'in PC'ye de geleceği belirtilmiş. Monster Hunter Rise'ın çıkış tarihi 26 Mart 2021 ve Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin'in ise 2021 yazı.
 
Resident Evil Village'ın 2021 Nisan ayının sonlarında çıkması planlanıyor.

Resident Evil 4'ün sanal gerçeklik versiyonu Oculus VR cihazları için geliştiriliyor.
 
Kod adı Shield olan yeni bir oyundan da bahsedilmiş. Hikaye modu ve birden fazla çok oyunculu mod içereceği yazıyor. PC versiyonu demosunun Eylül 2021'de yayınlanması ve Mart 2022'de çıkış yapması bekleniyor.
 
Son olarak, Devil May Cry 2 ve Umbrella Chronicles'ın kaynak kodları da sızdırılmış.
 
Capcom durumla ilgili olarak yaptığı resmi açıklamada satış raporları, mali bilgiler ve bazı kişisel bilgilerin ele geçirildiğini doğruladı. Adresler, telefon numaraları, e-posta adresleri, fotoğraflar ve doğum tarihleri içeren 350 bine kadar kaydın ele geçirilmiş olabileceği söyleniyor. Kredi kartı bilgileri güvende. Oyunlar hakkında bir şey söylenmedi.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler