Söylenti: Nintendo NX'in Seri Üretimi 2016'nın İlk Çeyreğinde Başlayacak

30.11.2015 23:42 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi Nintendo, NX kod adlı yeni konsolunu geliştirmekte. Şimdilik hakkında çok fazla bilgiye sahip olamadığımız konsol hakkında yeni bilgiler sızdırıldı. Donanım üreticileri ve bu üreticilerin büyük markalarla olan anlaşmaları hakkında bilgiler sızdıran Digitimes, Nintendo NX'in seri üretim süreci hakkında bilgiler paylaştı.
 
      Belirtilene göre Nintendo, NX'in seri üretimine 2016 ilk çeyreğinin sonunda başlayacak. Nintendo'nun donanım sağlayıcısı Nintendo'nun 2016 yılı içinde toplamda 10-12 milyon NX satacağını ön görüyor. Nintendo'nun bu durumdaki tahminleri ise daha umutlu. Nintendo NX'in 2016 yılı içinde 20 milyon satacağını ön görüyor.
 
      Daha teknik detaylara baktığımızda Nintendo'nun yeni konsolu için parça sağlayacak firmalar arasında Foxconn Technology, Macronix, Pixart Imaging, Coxon Precise Industrial, Nishoku Technology, Delta Technology, Lingsen Precision Industries, ve Jentech'in olduğunu görüyoruz. Konsolu asıl üretecek firma ise Foxconn Electronics olacak. Nintendo, NX hakkında yeni resmi bilgiler paylaşınca sizlere aktaracağız. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler