Söylenti: Nintendo Wii'ye İndirimi Yapılacak

Nintendo, konsol savaşlarında yarışı açık ara önde götürüyor
13.04.2011 07:21 Alkan Adakaner


      Wii'nin fiyatını indirmemekte ısrar eden Nintendo sonunda bu inadından vazgeçmişe benziyor. Engadget'ın "güvenilir kaynaklara" dayandırdığı haberine göre Wii'de fiyat indirimi yapılacak.
 
      Siteye göre 15 Mayıs'ta itibaren Nintendo Wii'yi 150 dolara satın alabileceğiz. Wii için hala başarılı yapımların yolda olduğunu ( Skyward Sword ve Dragon Quest X en ünlüleri) göz önüne alırsak sevindirici bir haber olduğunu söyleyebiliriz.
 
     Yine de Nintendo'dan resmi açıklama gelene kadar beklemek gerekiyor. Eğer indirim 15 Mayıs'ta yapılacaksa resmi açıklama da bir kaç gün öncesinden duyurulur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler