Söylenti: Önde Gelen Bir Japon Geliştiriciden Yeni Silent Hill Oyunu Bu Yaz Duyurulacak

18.02.2021 22:09 Gazali Çetinkaya

 
Söylentilere göre yeni Silent Hill oyunu bu yaz duyurulacak.

Video Games Chronicle'ın kaynakları, Konami'nin yeni Silent Hill oyununu dışarıdan bir stüdyoya emanet ettiğini ve bu stüdyonun önde gelen bir Japon geliştirici olduğunu iddia ediyor.
 
Konami'nin planları hakkında bilgisi olan iki kişi, Konami'nin Silent Hill reboot için ilk başta Until Dawn'ın arkasındaki ekip Supermassive Games'i düşündüğünü ancak vazgeçildiğini belirtti.
 
Video Games Chronicle'a konuşan ayrı bir kaynak ise bu önde gelen Japon geliştiricinin yaptığı Silent Hill oyununun serinin önceki oyunlarından biraz farklı olacağını ifade etti.
 
Silent Hill bestecisi Akira Yamaoka da oyuncuların duymayı umduğu bir proje üzerinde çalıştığını ve bunun hakkında yazın konuşabileceğini söylemişti.
 
Ayrıca The Medium geliştiricisi Bloober Team CEO'su Piotr Babieno bugün yaptığı açıklamada, çok ünlü bir oyun yayıncısı ile birlikte yeni korku oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu ve bu açıklama stüdyonun yeni bir Silent Hill oyunu geliştirdiğine dair spekülasyonlar yarattı. Eğer bu spekülasyonlar ve Video Games Chronicle'ın haberi doğruysa iki adet Silent Hill oyunu gelecek demek.
 
Video Games Chronicle, Konami'nin yeni Castlevania ve Metal Gear Solid oyunları için de dışarıdan stüdyolarla anlaşacağını iddia ediyor.

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler