Söylenti: PlayStation 4 ve The Last of Us: Remastered Aynı Pakete Giriyor

22.06.2014 22:10 Ömür Gencer


    Geçtiğimiz senenin en iyileri arasında gösterilen The Last of Us bildiğiniz gibi PlayStation 4'e gelmeye hazırlanıyor. Oyunu PlayStation 3'de oynamamış oyuncular için mükemmel bir fırsat olan bu yapım görünüşe göre PlayStation 4 ile aynı pakete giriyor.
 
    500 GB'lık PlayStation 4 ve The Last of Us: Remastered paketi (bundle'ı) Amazon Fransa'da yerini aldı. Adeta PlayStation 4 almayı düşünen oyuncular için biçilmiş kaftan olan bu paketin fiyatı 429,99 euro.
 
    Henüz paket için herhangi bir resmi duyuru bulunmadığından paketin diğer ülkelere gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Bahsettiğimiz paketin Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler