Söylenti: PlayStation Now Türkiye'ye Geliyor [Güncelleme]

03.03.2020 16:22 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment'ın oyun abonelik servisi PlayStation Now çok yakında daha fazla ülkede erişime açılabilir.
 
PlayStation Now reklam görseli kısa bir süreliğine Romanya, Hindistan, Avustralya, Türkiye ve Yeni Zelanda PlayStation Store üzerinde listelendi. 
 
PlayStation Now'a bugün Control, Shadow of the Tomb Raider ve Wolfenstein II: The New Colossus dahil olmak üzere çok sayıda yeni oyun eklendi.
 
Bu oyunların eklendiği Sony Interactive Entertainment tarafından henüz resmi olarak duyurulmadı fakat bugün içinde duyurulacak. Oyunlar ile birlikte sistemin hizmet vermeye başlayacağı yeni ülkeler de bugün açıklanabilir.
 
Güncelleme: Beklenildiği gibi PlayStation Now'e eklenen yeni oyunlar resmi olarak doğrulandı. Yeni ülkeler hakkında şimdilik bir açıklama yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 2 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 2 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 3 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 3 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler