Söylenti: Prince of Persia'nın (2008) Remake Sürümü Geliştirilme Aşamasında

21.11.2022 13:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Prince of Persia, Assassin's Creed, Far Cry ve daha fazlasıyla bilinen Ubisoft, eski oyunları günümüze taşımaya devam ediyor. Geldiğimiz noktada Ubisoft'un 2008 yılında oyunculara sunduğu Prince of Persia'nın yeniden yapım sürümü üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Prince of Persia üçleme serisinin dördüncü oyunu olan bu yapımın remake sürümü için yakalanmış birkaç ipucu şu anda oyuncular arasında konuşuluyor.
 
Prince of Persia (2008) remake için ortaya çıkan söylentiler
 
 
 
Geçtiğimiz ay iki web sitesi adının güncellenmesiyle beraber çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Bu alan adları Prince of Persia'nın remake sürümü hakkında bazı ipuçlarını içeriyordu. Geçtiğimiz hafta resmi Prince of Persia Twitter hesabı, oyun hakkında bazı çizimleri hayranlara sundu ve bir remake veya remaster sürümünün gelebileceği sinyalini verdi.
 
Tüm bu süreçteki ipuçları Reddit kullanıcısı Jasonvsfreddyvs tarafından toplandı. Jasonvsfreddyvs, eline geçtiği yeni sanat eserleriyle beraber bir gönderi paylaştı ve bu gönderide Prince of Persia'nın (2008) çizimi, yeni alan adlarının kaynakları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Tüm bunlar oyuncular tarafından toplanan veriler ve şu anda remake ya da remaster sürümünün geliştirildiğine dair resmi bir bilgi yok.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Prince Of Persia Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Aralık 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler