Söylenti: "Red Dead Redemption 2 Bu E3'te Duyurulacak"

Red Dead Revolver ve Red Dead Redemption oyunlarından sonra Red Dead Revolution isminde bir oyun beklerdik ama göreceğiz.
18.03.2016 05:17 Gökhan Yılmaz

  
      Red Dead serisinin ne kadar başarılı olduğunu biliyorsunuz, özellikle Red Dead Redemption vahşi batı çıtalarını o kadar yükseltti ki, kendisini geçebilecek tek yapımın yine bir devam oyunu olabileceğine inanmamızı sağladı. 15 milyon adet satışın ardından GTA'nın vahşi batı teması olarak er ya da geç devam oyunu ile karşımıza çıkacağını düşünüyoruz ve bununla ilgili yeni bir söylenti ortaya çıktı.
 
     Eski bir çalışandan sızdırıldığı söylenilen bilgiler, 4 yıldır geliştirilmekte olan Red Dead Redemption 2: Legends of the West isimli devam oyununun bu E3'te duyurulacağına işaret ediyor. Oyunda yine GTA V'te olduğu gibi oynanabilir birden çok karakter bulunacak ve Red Dead Redemption'dan daha büyük bir dünyaya sahip olacak. Çıkış takvimi olarak ise 2017'nin sonu gösteriliyor. Elbette bunlar şu an için söylenti.
 
     Bununla da bitmiyor ve sadece PlayStation 3 ile Xbox 360 için çıkmış olan Red Dead Redemption da bu yıl sonunda HD Remake ile karşımıza çıkacak. Eski bir Rockstar çalışanından gelen bu söylentiler doğru çıkarsa muhtemelen PC oyuncuları da dahil olmak üzere yeni nesil görselliğe sahip bir Red Dead Redemption oynama fırsatı bulabiliriz.
 
     Elbette şu an için bu bilgiler tamamen yalan da olabilir. Zira henüz resmi açıklama bulunmuyor ve adı üzerinde söylenti olarak dolanmaya devam edecek, en azından E3'e veya Rockstar açıklama yapıncaya kadar. Red Dead Redemption 2: Legends of the West ismi pek de Rockstar'ın koyacağı bir isme benzemiyor ama yine de umutluyuz. Zaten eski bir Rockstar çalışanı daha önce çaktırmadan(!) bunun haberini vermişti bizlere!
 

İlgili İçerik Yorumlar 104 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 1 Saat önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler