Söylenti: Soul Calibur V Nintendo 3DS Yolunda

Soul Calibur V'in PS3 ve Xbox 360 sürümü dövüş oyunu severler tarafından merakla bekleniyor
24.01.2012 09:44 Alkan Adakaner

      Nintendo 3DS'te Super Street Fighter IV 3D ve Dead or Alive: Dimensions gibi oldukça başarılı dövüş oyunları bulunuyor ve bu oyunların satış rakamları hiç de fena değil. Bu oyunların başarısından sonra yeni bir dövüş oyunu 3DS'i ziyaret edecek gibi görünüyor.
 
      Söylentilere göre perakendeciler Soul Calibur V'in 3DS sürümünü listelemeye başladılar. Namco Bandai ise henüz resmi açıklama yapmasa da 3DS için Tekken 3D'yi geliştirmeleri umutlarımızı arttırıyor.
 
      3DS satışlarının son dönemlerde oldukça iyi olduğunu, hatta Sony'nin bile 3DS satışlarını örnek gösterdiği bir dönemde geliştiricilerin bu cihaza yoğun ilgi göstermesini bekliyoruz. O nedenle bir Soul Calibur V duyurusu hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler