Söylenti: Souls Serisinin Yan Oyunu PS4'e Geliyor

21.01.2014 12:34 Alkan Adakaner


     Demon's Souls ve Dark Souls'un yönetmeni olan Hidetaka Miyazaki'nin Dark Souls II'de görev almaması sonrası kafalar karışmıştı. Daha sonra From Software'den yapılan açıklamada Miyazaki'nin yepyeni büyük bir projede yer aldığı açıklanmıştı.
 
     Bazı kaynaklara göre Sony şu an Playstation 4'e özel olarak Souls serisinin bir yan oyunu üzerinde çalışıyor. Eğer bu bilgiler doğruysa muhtemelen From Software ve Sony ortaklığı ile geliştirilen bu oyunun yönetmeni Hidetaka Miyazaki olacaktır.
 
     Demon's Souls serisinin isim haklarının hala Sony'e ait olduğunu belirtelim. Kim bilir belki de Souls serisinin esinlendiği oyun olan King's Field'ın yepyeni bir oyunuyla karşılaşabiliriz. Şöyle bir King's Field V hiç fena olmazdı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Demon's Souls Platformlar: PS3 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Atlus Tür: RPG Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler