Söylenti: Telltale Games'in Geliştirdiği Game of Thrones'un Ekran Görüntüleri Sızdırıldı

16.11.2014 21:36 Tayfun Kumaş

 
    Önümüzdeki sene Game of Thrones, Tales From the Borderlands ve The Walking Dead Season 3 ile hazırlanan Telltale Games'in, merakla beklenen oyunu olan Game of Thrones: The Game'in ekran görüntüleri olduğu iddia edilen görseller sızdırıldı.

    Aralık 2014 ya da Ocak 2015'te "Iron From Ice" adlı ilk bölümü ile piyasadaki yerini alacak olan Game of Thrones: The Game'de toplamda 6 bölüm yer alacak ve Westeros'un kuzeyinde kalan Wolfswood'da Forrester ile beş ayrı karakterinizle hikayeyi yöneteceksiniz.

    Oyun ile ilgili diğer detayların önümüzdeki haftalarda gelmesi bekleniyor. Şimdilik sızdırıldığı iddia edilen ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones: The Game Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Telltale Inc. Dağıtıcısı: Telltale Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 3 Şubat 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 1 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 1 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 2 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 3 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler