Söylenti: The Last of Us'ın PS4 Sürümü Bu Haziran'da Çıkıyor

08.06.2014 01:59 Ömür Gencer


     PlayStation 3 sürümüyle gönülleri fetheden The Last of Us, bildiğiniz gibi gelişmiş grafikleriyle The Last of Us: Remastered olarak PlayStation 4'de boy gösterecek. Duyurusundan beri hakkında pek fazla bilgi alamadığımız oyunun geliştirilme süreci, oyun dünyasının güvenilir iç kaynağı Tidux'a göre tamamlandı.
  
     Bu söylenti elbette ki bir soruyu akıllara getiriyor: "Oyun ne zaman çıkacak?" Bu soruya yanıt olarak Tidux, The Last of Us'ın PlayStation 4 için bu Haziran çıkacağını söyledi. 
 
     Bu söylenti her ne kadar yapımın hayranları tarafından sevindirici bir haber olarak karşılansa da bilginin resmi olmadığını, sadece bir söylenti olduğunu bir kez daha belirtelim. Oyun için resmi bir çıkış tarihine, yarın başlayacak E3 etkinliğinde duyurulabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler