Söylenti: VR Oyunu Half-Life: Alyx Yakında Duyurulacak

18.11.2019 09:38 Gazali Çetinkaya

 
16 Kasım 2004'te çıkan Half-Life 2 geçtiğimiz günlerde 15. yıl dönümü ve 19 Kasım 1998'de çıkan ilk Half-Life oyunu yarın 21. yıl dönümü kutlayacak ve bunların şerefine yeni bir Half-Life duyurusu görebiliriz.
 
Daha önce DOTA Underlords haberi sızdıran kaynak bu sefer Geoff Keighley ile Valve geliştiricileri arasında gerçekleşen henüz yayınlanmamış bir röportajı sızdırdığını iddia etti.
 
Belirtilene göre, Half-Life: Alyx adlı sanal gerçeklik oyunu 12 Aralık'ta The Game Awards'ta resmi olarak duyurulacak ve planlanan çıkış tarihi Mart 2020.
 
Oyunu sanal gerçeklik cihazları dışında oynamak mümkün mü, sorusuna ise röportaj sırasında bir geliştirici şu yanıtı vermiş: "Klavye ve fare ile oynayabilecek bir versiyonunu yayınlamak isteriz fakat daha önce söylediğim gibi proje VR'ı keşfetmek olarak başladı." 
 
Valve Corporation başkanı Gabe Newell, daha önce yaptığı bir açıklamada sanal gerçeklik projeleri üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı.

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler