Söylenti: Vita'nın İlk PSOne Oyunu Belli Oldu

Oyunun Vita ekranında görünüşü yukarıdaki gibi
26.04.2012 13:43 Levent Polater

 
    Playstation Vita'nın ilk Playstation One oyunu bu mu acaba? Bu haftaki Playstation Network güncellemesiyle yeni yayınlanan PSOne oyunlarından biri Buzz Lightyear of Star Command oldu.
 
    Vita'larından oyuna göz atan oyunseverler ise bu yapımda diğer PSOne oyunlarına göre bir farklılık keşfetti. Oyunun simge itibariyle Vita'yı desteklediği görülüyor. Fakat oyunu Vita'larına kuran oyuncular yapımı çalıştıramadıklarını rapor ettiler.
 
    Sony'nin Vita için PSOne oyunlarını da ileride uyarlamaya çalışacağını biliyoruz. Belki de bu denemelerden ilki Buzz Lightyear of Star Command'dır. Sony'den bir açıklama yapması bekleniyor. Bizimle kalın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler