Söylenti: Wii 2'nin Projektörü Olacak

Belki bunlar değil ama Wii 2'nin şaşırtıcı özelliklerinin olacağı aşikâr
06.03.2011 13:57 Gökhan Yılmaz

 
     Söylenene göre Nintendo Wii 2'nin Kinect benzeri hareket algılayıcı bir kamerası ve görüntüyü duvara yansıtan bir projektörü bulunacak.
 
     Güvenilir bir kaynaktan alındığı belirtilen bu bilgiler içeriden sızdırılmış. Wii 2'nin taşınabilir bir projektörü ve 3D kamerası bulunacak. Bu donanım sayesinde oyunları TV'ye ihtiyaç duymadan, devasa görüntüleri duvara yansıtarak ve hiç bir kontrolcü kullanmadan hareketlerimizle oynayabilecekmişiz. Elbette Wii Remote kullanarak TV'de de oyun oynayabileceğiz.
 
     Nasıl bir tecrübe olacağına örnek olması açısından aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Tüm bunların şimdilik bir söylentiden öte olmadığını da unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Wii Platformlar: Wii Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Aralık 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 20'de Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 18 Haziran Xbox Game Pass'e Haziran Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 18 Haziran Avatar: Frontiers of Pandora Steam'e Geldi: İşte Fiyatı 18 Haziran The Sims'e Rakip Olacak Life by You İptal Edildi! 18 Haziran Korku Oyunu A Quiet Place: The Road Ahead Duyuruldu 18 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler