Söylenti: WoW Ek Paketi Vengeance of the Void

"LOL FAKE"
04.07.2011 14:01 Beril Sergün


     Bir kaç haftadır ortalarda dolanan söylenti, World of Warcraft'ın yeni eklenti paketiyle ilgili. Adının ise Vengeance of Void olduğu söyleniyor ve bunun hakkında bir döküman bile ortaya çıktı ancak bu ne kadar doğru?
 
     MMO-Champion'da yapılan blog iletisinde bu konu ile ilgili şöyle deniyor;
 
     "Bu döküman oldukça sahte gözüküyor çünkü Blizzard böyle bir dökümanı BlizzCon'dan 3 ay önce hiç bir firmaya yollamaz. Ayrıca hiç bir dökümanda "İhmal Edilen Shadow Priest" hakkında yorum yapılmaz.
 
     Bu tip dökümanların üzerinde "Activision Blizzard" yazmaz, tabii bu basına yapılacak bir açıklama olmayacaksa. Üzerinde yazan adres bile Blizzard'ın değil, Activision Blizzard'ın adresi.
 
     Blizzard aptal bir firma değil ve sızma haberlere gelince de yeterince güvenilir. Bu tarz açıklamaları bu kadar erken zamanda yayınlayacak kadar aptal değiller."
 
     İşin açıkçası MMO-Champion yeterince açıklama yapmış, bunun doğru olduğuna ben de inanmıyorum. Blizzard böyle bir açıklamayı ya da böyle biz sızma haberi bu kadar erken yapmaz. Özellikle daha Cataclysm eklenti paketinin içeriği daha tamamlanmamışken.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler