Söylenti: Xbox 360'a Harici Blu-Ray Sürücü Geliyor

Bu söylentinin gerçekleşme ihtimali yüksek görünmüyor
08.09.2011 10:38 Alkan Adakaner


     Xbox 360 için bir Blu-Ray oynatıcının hazırlandığı söylentisi çok uzun zamandır dillendiriliyor. Microsoft şimdiye kadar bu söylentileri reddetse de yıllardır bitmeyen söylentiler de artık şüphe uyandırmaya başladı.
 
     Bu defa bir İtalyan oyun dergisi olan Xbox 360 Mag Italy benzer bir söylentiyi gündeme getirdi ve "İlginç bir haber. Xbox 360 için harici Blu-Ray sürücü geliyor" sözlerine yer verdi. Bu söylenti şu an oyuncular arasında yoğun bir biçimde tartışılıyor.
 
    Ne zaman Xbox 360'ta çoklu diske sahip oyunlarla ilgili haberler artsa bu söylentilerin ortaya çıkması da dikkate değer. Açıkçası Microsoft'un Xbox 360'ın ömrünün sonlarına geldiğimiz bu dönemlerde böyle bir hamle yapmasını beklemiyoruz, ama yine de belli olmaz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler