Söylenti: Xbox 720 Geliştirici Kitinden Görüntüler

04.07.2012 22:15 Samet Konuksal

 
   Gelecek nesil konsolların ilk geliştirici kitlerinin dağıtıldığını oyun motoru geliştiricilerinden duymuştuk. Bu kitlerden yeni Xbox için olanı, Durango kod adıyla internete sızdı.
 
   InsideGamer isimli Hollanda kökenli bir siteye verilen resimlerde Xbox'ın geliştirici kitini normal bir bilgisayar kasası içinde görüyoruz. Zaten konsol kitlerinin ilk aşamasında bu tip yöntemlerle dağıtıldığını daha önceden öğrenmiştik.
 
    Bol reklamların arasında görebildiğimiz kadarıyla Matrix misali bir açılışın ardından Durango başlığıyla bir menü karşımıza çıkıyor, oradan da konsol hafızasında yapılan uygulamaları görüyoruz.
 
Buradan pek inandırıcı gözükmese de inanmak veya inanmamak size kalmış. Görüntüler aşağıda, yorumlarınızı bekliyoruz;
 


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler