Söylenti: Xenoblade Lokalizasyonu Tamamlandı

Mistwalker imzası taşıyan The Last Story, son zamanlarda Wii'ye çıkan en iddialı RPG'lerin başında geliyor.
08.07.2011 20:02 Levent Polater

 
    Kulakları çalkalayan bir söylentiye göre Nintendo Kuzey Amerika, Xenoblade Chronicles lokalizasyonunu tamamlamış ve The Last Story için çalışmalara başlamış.
 
     Operation Rainfall adlı bir sitenin aktardığı bu rapora göre Nintendo ağzından bu bilgiyi site üyelerinden birine kaçırmış. Daha önce de The Last Story'nin lokalizasyonunun başladığı yönünde bilgiler geliyordu. Nintendo, Wii'nin kıt dönemlerinden birindeyken Batılı oyuncuları Xenoblade ve The Last Story gibi iddialı oyunlar ile buluşturmak istiyor. Xenoblade'in geleceği kesindi, ancak The Last Story için net bir şey şu ana dek söylenmedi.
 
     Henüz Pandora's Tower'ın lokalizasyonu konusunda bir bilgi yok. Ancak önce Xenoblade ile The Last Story'ye kavuşalım diyorum, aceleye gerek yok.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler