Söylenti: Yeni Assassin’s Creed Oyunu Nintendo Switch'e de Çıkacak

28.12.2016 21:35 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft şu ana kadar sadece Just Dance 2017'nin Nintendo Switch'e geleceğini doğruladı ancak birçok açıklamasında da hayranları kesinlikle şaşırtacak bir oyunun daha çıkış yapacağını belirtiyor. Daha önceki söylentiler arasında ise Beyond Good & Evil 2 ve Mario and Rabbids oyunu bulunuyordu. Yeni ortaya atılan bir söylentiye göre de bir sonraki Assassin’s Creed oyunu Nintendo Switch'e de çıkış yapacak.
 
   OBE1plays adlı YouTuber %100 emin olduğunu belirttiği bir kaynaktan edindiği bilgiye göre Ubisoft'un bir sonraki Assassin’s Creed oyununu PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch'e eş zamanlı olarak çıkaracağını söyledi.
 
   Ardından Nintendo Switch hakkında söylentileriye bilinen Laura Kate Dale da Assassin’s Creed hakkında benzer şeyler duyduğunu twitter üzerinden dile getirdi.
 
   Ubisoft, Assassin's Creed III ve Assassin's Creed IV: Black Flag oyunlarını Wii U'ya çıkarmıştı.
 
   Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak. Konsolun resmi fiyatı, teknik özellikleri ve çıkış oyunları listesinin paylaşılmasını beklediğimiz Nintendo Switch sunumu Türkiye saati ile 13 Ocak sabah 7'de yapılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler