Söylenti: Yeni Bayonetta TGS'de

12.09.2011 14:18 Samet Konuksal


     Devil May Cry'ın yaratıcılarından olan Hideki Kamiya'nın elinden çıkmış Bayonetta, DMC serisi kadar ses getiremese de, kendine geniş bir hayran kitlesi edinmiş ve otoriteler tarafından beğenilmişti. Eğlenceli bir yapıya bürünen Bayonetta için ikinci oyun söylentileri uzun süredir konuşuluyordu. Şimdi ise yine bir söylenti, ancak bu sefer TGS fuarından.
 
     TSSZ News'in kaynaklarından gelen haberlere göre Sega, bu haftaki Tokyo Game Show fuarında yeni Bayonetta oyununun duyurusunu yapacak. Ayrıca kaynaktan gelen haberlere göre Sega, Bayonetta için kısa bir animasyon filmi de hazırlamayı düşünüyor.
 
     Ocak 2010'da PS3 ve X360'a çıkan Bayonetta, kısa bir süre içerisinde bir milyonluk barajı aşmıştı. Umarız beğenilen yapımın devamı gelir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bayonetta Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ocak 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 1 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 1 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 2 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler