Söylenti: Yeni Duke Nukem Duyurusu Çok Yakında!

01.02.2014 20:59 Samet Konuksal

   Oyun dünyasının eski karakterlerinden Duke'un 2011'de yaptığı vasat geri dönüş hikayesi akıllarımızdan çıkmazken, konuyla ilgili yeni bir duyuru yolda gibi görünüyor. Interceptor Entertainment isimli bir geliştiriciye emanet edilen serinin yeni duyurusu göründü.
 
    Şu an için yoğunluktan kapandığını düşündüğümüz http://www.alloutofgum.com isimli site, yeni bir Duke Nukem oyunu adına geri sayım başlatıyor. Siteden alınan ekran görüntülerine bakılırsa yeni duyuru 25 gün içinde gelecek gibi duruyor. Oyunun çıkışını da 25 seneye görürüz artık.(!)
 
    Serinin yeni yapımcısı Interceptor Entertainment'ten bahsetmek gerekirse, bahsi geçen ekip 2010 senesinde Duke Nukem 3D'yi Unreal Engine kullanarak ücretsiz bir şekilde yenilemek amacıyla kurulmuştu. Hayranlar tarafından kurulan ekibin projesi markanın sahibi Gearbox tarafından beğenilince, stüdyonun işi biraz daha ciddiye bindi. Interceptor Entertainment'i en son Rise of the Triad'ın remake oyununda görmüştük. Oyun, maliyetini bir hafta gibi kısa bir sürede çıkarmıştı.
 
    Teaser sitesiyle ilgili elimizdeki tek görsel aşağıda. Sitenin saatlerdir kapalı olması düşündürücü. Bakalım ileride neler göreceğiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Duke Nukem Forever Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler