Söylenti: Yeni PS4 Stokları 1550 TL'ye Satılacak

14.01.2014 17:25 Alkan Adakaner


     Ülkemizde Euro'nun 3 TL'ye dayanması sebebiyle bazı teknolojik ürünlerin fiyatı arttı. Türkiye fiyatı 1399 TL olarak açıklanan Playstation 4'ü fiyatında ise bir artış olması beklenmiyordu. Sony'den Mustafa Yiğit zaten PS4 fiyatlarının kur farkı sebebiyle artmayacağını açıklamıştı.
 
    Buna karşın  Teknosa, Vatan, Media Markt gibi teknoloji marketlerde Playstation 4'ün yarın piyasaya sürülmesi beklenen stoklarının 1550 TL'den satışa çıkacağı söyleniyor. Bu durumun henüz söylenti halinde olduğunu belirtelim.
 
    Sony'nin eğer teknoloji marketlerin fiyat arttırması durumunda nasıl bir tavır takınacağını bilmiyoruz, ama böyle bir şey olursa bu konuda bir yaptırımın olmasının gerektiğini düşünüyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 116 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler