Söylenti: Yeni Playstation HD 7670 Kullanacak

05.04.2012 00:00 Samet Konuksal


     Oyunlarla arası iyi olup da, IGN'i duymayan pek yoktur. Oyun dünyasının en önemli internet sitelerinden IGN, güvendiği söylenti kaynakları aracılığıyla Playstation 4'ün donanımsal özelliklerini yayınladı.
 
     IGN'in belirttiğine göre isimleri Playstation 4 ve Orbis olarak geçen yeni Playstation konsolu, AMD'nin Radeon HD 7670 GPU'sunu ve A8-3850 APU'sunu kullanacak. APU üniteleri normal işlemcilerden ekstra özellik olarak dahili grafik de sunabiliyor. Yani bu ünite, normal ekran kartına düşen görevi daha da azaltıyor.
 
     A8-3850, dört çekirdekli ve 2.93 GHz'li bir işlemci desteği sunuyor. HD 7670 ise 1 GB'lık VRAM özelliğinin haricinde DirectX 11 desteğini de içeriyor. Playstation 4'te kullanılacağı söylenen bu iki ünitenin de, konsola özel olarak üretileceği söyleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 45 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 2 Saat önce The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 2 Saat önce PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 3 Saat önce Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 3 Saat önce GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler