Söylenti: Yeni Xbox'a Blu-Ray, Kinect 2 Desteği

25.01.2012 21:36 Samet Konuksal


     Yeni nesil Xbox konsolu için söylentiler gelmeye devam ediyor. Gece saatlerinde gelen donanım söylentilerine yenileri ekleniyor. Oyun dünyasının önemli sitelerinden Kotaku, yeni nesil Xbox konsolu için yakın kaynaklardan elde ettiği bazı bilgileri yayınladı.
 
     Sitede yayınlanan bilgilere göre oyun piyasasına Playstation 3 ile giren Blu-Ray sürücülerini, yeni nesil Xbox konsolu da kullanacak. Bu yönden Xbox 360'da zorluk yaşayan Microsoft, yeni nesil konsoluyla birlikte Blu-Ray sistemine geçiş yapacak. Ancak söylenti kaynaklarının belirttiğine göre bir konsolda kullanılmış Blu-Ray diskleri başka makinalar açamayacak.
 
     Sistemin nasıl işleyişini bilemesek de, bu söylenti kaynağının Kotaku'ya aktardıklarına göre Microsoft, yeni bir Kinect hazırlıklarına da yavaştan başlamış. Kinect'i PC'lere getiren Microsoft, yeni nesil Xbox'ın çıkışıyla birlikte yepyeni bir Kinect sürümünü de piyasaya dahil edecek. 
 
     Söylentide belirtilenlere göre 'Kinect 2' olarak aktarılan cihazın işlemcisi daha güçlü olacak, böylelikle kullanıcıların hareketlerini daha kolay algılayabilecek.
 
     Son söylentiler bu şekilde... Bakalım ucunda beklenen duyuru çıkacak mı?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox 360 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2005
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler