Söylenti: iOS Aygıtları İçin GamePad Planlanıyor

02.04.2012 19:16 Beril Sergün


     AnandTech, iPad'i inceledikleri son yazılarında ilginç bir noktaya parmak bastı, bu noktada mobil teknolojiyle alakalı.
 
     iPad ve iPhone'ların ne kadar çabuk geliştiğini, içinde bir çok oyun barındırdığını biliyoruz, ancak bunu sadece dokunarak yapabiliyoruz. İncelemede Anroid'in nasıl oyun kontrollerine bağlanabildiğinden bahsediliyor, bunu da akıllarında tutan AnandTech şöyle bir paragraf yazıyor;  "Android/iOS kullanıcılarının çoğu sadece dokunma konusunda bir sorun yaşamasalarda, bir çok oyun şüphesiz oyun kontrolleri ile daha iyi oynanıyor. Apple için tasarlanan bir oyun kontrol mekanizmasının var olduğunu biliyorum ve markete çıkma potansiyali de var ancak bu gün yüzü görer mi onu bilemiyorum. Tabletler olsun, telefonlar olsun artık konsollarla aynı performansı sağlayabilecek düzeydeler, bu durum çözüme ulaşmalı."
 
     Detaylara bakarken yazıdaki önemli noktayı da kaçırmayalım, Apple için tasarlanan derken bu konunun Apple'la bir alakası olmadığını belirtelim. Bu Apple tarafından hazırlanan bir proje değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
iPad Platformlar: Mobil Geliştirici: Apple Dağıtıcısı: Apple Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler