Söylenti: İlk Gears of War Oyunu Yenilenmiş Olarak Xbox One'a Geliyor

25.04.2015 00:05 Ömür Gencer


        Yeni bir Gears of War oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu hepimiz biliyoruz. Polygon'un ortaya attığı bir iddiaya göre ilk Gears of War oyunu yenilenmiş haliyle tekrar Xbox One oyuncularıyla buluşacak.
 
        Microsoft ve Black Tusk Studios ortaklığıyla geliştirilen bu elden geçirilmiş Gears of War'da oyun içi görsellerin yanında oyunun sinematikleri de geliştirilmiş olacak. Daha önce Microsoft'un Gears of War oyunlarını Markus Fenix Collection adı altında Xbox One'a getirdiği yönünde bir söylenti ortaya çıkmıştı ve Black Tusk'ın başı Rod Fergusson, "Tutku hoşuma gitti ancak Markus Fenix Collection diye bir şey yok. Farklı Gears projeleri üzerinde çalışıyoruz. E3'te görüşürüz." diyerek yalanlamıştı.
 
       Bu bilginin henüz sadece bir söylenti olduğunu bir kez daha dile getirmekte fayda var. Resmi duyuruyu E3'te görebiliriz. İlk Gears of War oyununun Xbox One'a gelmesi hakkındaki görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler