Gears of War 2, Bu Haftasonu 20X XP Veriyor

Lancer'ı yakın mesafelerden testere gibi kullanabileceğiniz unutmayın.
10.09.2011 03:00 Levent Polater

 
    Epic Games'ten yeni bir Gears of War 2 XP etkinliği kendini bu haftasonu gösteriyor. Bundan önce uçuk düzeylerde XP çarpanlarıyla karşımıza çıkan Epic, bu sefer çıtayı iyice yükseğe çıkartıyor.
 
     Geçen haftasonu 15x XP etkinliği yapan firma, bu haftasonu tam 20 katı XP veriyor. Ayrıca Horde modunda Boomer'ların çok fazla karşımıza çıkacağı da Epic'ten Joe Graf'ın açıklamaları arasında yer almış.

    Şu anda etkinliğin başlamış olması gerekiyor. Hadi alın elinize Lancer'inizi ve rakiplerinizi kurşuna boğun. Gears of War 3'teki altın renk silah skin'lerini açabilmeniz için Veteran Gear statüsüne ulaşmanız gerekiyor. Yani 100 level olmalısınız. İşiniz kolay değil. Epic'in Gears of War 3 çıkana dek her haftasonu yeni XP etkinlikleriyle karşımıza çıkması bekleniyor. Haftaya 20x XP'den daha fazla bir rakam karşınıza çıkabilir. Hazırlıklı olun.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 2 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 7 Kasım 2008
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler