Söylenti: İptal Edilen Half Life'tan Görüntüler

22.03.2011 12:12 Ersin Kılıç


     Neogaf forumlarından ilginç iddialar ve haberler gelmeye devam ediyor. Büyük bir çoğunluğunda doğruluk payı olan bu iddialara bir yenisi daha eklendi. Üstelik bu seferki konu normal bir oyun için değil, Half Life serisi ile alakalı!
 
     Neogaf üyelerinden Mama Robotnik adlı kullanıcı iptal edilen bir Half Life projesinden konsept çalışmalarını okuyucular ile paylaşmış. Kullanıcının bu çalışmaları eklediği yer ise Randy Humphries adlı bir çizerin portfolia sayfası olmuş. Road Rash, Need for Speed: Nitro ve Army of Two gibi oyunlara ait de çalışmaları bulunan çizerin sayfasında tam altı adet Half Life konsept çalışması yer alıyor.
 
     İptal edildiği belirtilen bu Half Life projesi için gerekli açıklama Valve firmasından bekleniyor. Tabi resmi bir bilgi olmadığı için bu iptal durumunun şimdilik bir dedikodu olduğunu da belirtelim.






 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler