Söylentiye Göre House of the Dragon Dizisinde Daemon Targaryen Karakteri Bulunacak

25.08.2020 15:01 Özgür Eroğlu

 
Son dönemlerin en popüler dizilerinden biri olan, ancak final sezonu ile hayranlarını üzen Game of Thrones dizisi ile aynı evrende geçecek olan House of the Dragon dizisinin karakterlerine dair bir söylenti ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda yapımın oyuncu seçimlerinin başladığı açıklanmıştı.
 
Henüz dizide hangi karakterlerin bulunacağı bilinmiyor. Ancak söylentiye göre filmin karakterlerinden birisi Daemon Targaryen. Bu karakter daha önce The Rogue Prince: Prince Daemon Targeryen romanında gözükmüştü. Listelemeye göre bu karakter dizinin başrol karakteri. Karakter evrenin en deneyimli kılıç ustalarından biri olarak anılıyor. 
 
House of the Dragon, isminden de anlayabileceğiniz üzere Targaryen hanedanlığını anlatacak. Game of Thrones'dan 300 yıl öncesini anlatacak ve 10 bölümden oluşacak. Diziyi ise daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Miguel Sapochnik yönetecek. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Game of Thrones Evreninden Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: George R. R. Martin Dağıtıcısı: HBO Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 7 Saat önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 9 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 10 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 11 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler