Söylentiye Göre The Mandalorian'daki Cara Dune Karakterine Odaklanan Dizi Geliştiriliyor

15.10.2020 17:17 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz ilk sezonu ile yayın hayatına başlayan The Mandalorian'ın önemli karakterlerinden olan Cara Dune ile ilgili yeni bir bilgi paylaşıldı.
 
Dizide Gina Carano'nun canlandırdığı Cara Dune karakteri için yeni bir dizi geliştirildiği söyleniyor. Bir süredir The Mandalorian'a spin-off bir dizi geliştirildiğini söyleniyordu ve şimdi bu söylentilere yenisi eklendi.  Hatta söylentiye göre dizi sadece Cara Dune karakterine değil, ayrıca Star Wars: The Clone Wars animasyonundaki Bo-Katan karakterine de odaklanacak.
 
Söylentiye göre The Mandalorian'ın yayınlanması ile birlikte bu söylentisi çıkan dizinin duyurulması planlanıyor. The Mandalorian 30 Ekim'de yayınlanacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Star Wars Dağıtıcısı: Star Wars Tür: bilim kurgu macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 4 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 4 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 5 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 6 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler