SpaceX Astronotlarının Kıyafetlerini, Batman v Superman Filminin Kostüm Tasarımcısı Tasarlamış

02.06.2020 22:09 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde kuruculuğunu Elon Musk'ın yaptığı uzay taşımacılığı şirketi SpaceX, Uluslararası Uzay İstasyonu'na iki astronot gönderdi. Bu yolculuk ile birlikte ilk kez dünyada bir özel şirket uzaya insan göndermiş oldu.
 
Her ne kadar teknolojik anlamda başarılı bir proje olsa da görsel açıdan da oldukça başarılı bir projeydi. Tarihe geçmiş olan bu iki astronotun kıyafetlerini daha önce filmlerde çalışmalarını gördüğümüz birisi tasarlamış: Jose Fernandez.
 
Jose Fernandez, daha öncesinde Batman v Superman'deki Batman'in kostümünü, X-Men filmlerindeki Wolverine'in kostümünü, Kaptan Amerika'nın kostümünü ve daha birçok tanınan karakterin kostümünü tasarlayan kişi. 
 
Eğer daha önce astronotların kostümüne ayrıntılı bakamadıysanız, aşağıda birkaç tane fotoğraf bulabilirsiniz. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler