Space Hulk: Deathwing, Yeni Nesil Konsollar ve PC için 2015 Yılında Geliyor

01.07.2014 11:56 Tunahan Başol


     Warhammer 40,000 evreni içerisinde geçen Games Workshop'un ünlü masa oyunu(boardgame) Space Hulk'ın ilk oyun uyarlamasında farklı bir çizgide ilerleyen Space Hulk: Deathwing'in, PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 2015 yılı içerisinde geleceği geliştiricisi Streum On Studio tarafından duyuruldu.
 
     Görsel gücünü Unreal Engine 4'ten alan yapım, bir FPS olarak karşımıza çıkıyor. Warhammer 40,000 evreninde Space Hulk'ın karşılığına değinmek gerekirse, Space Hulk, kaza yapmış uzay araçlarının, astereoitlerin ve diğer maddelerin uzayda yüzen büyük gövdesinde birleştiği bir yapı. Deathwing Librarian rolünü üstleneceğimiz oyunda, Space Marine Terminators grubunun başı konumundayız ve Space Hulk'a yapılan uzaylı saldırısına karşı çıkmaya çalışıyoruz.
  
     Daha önce E.Y.E: Divine Cybermancy'i geliştirmiş olan Streum On, yeni yetenekler ve ekipmanlar kazanmak için karanlık ve dar alanlarda uzaylılara karşı savaşacağımızı söylüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Space Hulk: Deathwing Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Streum On Dağıtıcısı: Full Control Tür: FPS Çıkış Tarihi: 14 Aralık 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 1 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 2 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler