Spec Ops: The Line Humble Store'da Ücretsiz

29.03.2018 20:34 Gazali Çetinkaya

 
   Third-person shooter oyunu Spec Ops: The Line Humble Store üzerinde kısa bir süreliğine ücretsiz oldu.

   Her zaman olduğu gibi, ilgilenenler oyunun bir adet kopyasını Humble Store üzerinden alıp ardından Steam'de aktif edebilirler. Spec Ops: The Line 31 Mart 20:00'a kadar ücretsiz olarak dağıtılacak.

   Spec Ops: The Line Haziran 2012'de PS3, Xbox 360 ve PC için çıkmıştı.


Dubai’nin korkunç bir kum fırtınası felaketiyle harita üzerinden silinmesinin ardından 6 ay geçmiştir. Şehri boşaltmak için gönderilen Amerikan askerleri de dahil, binlerce kişi hayatını kaybetmiştir. Bugün, şehir korkunç biçimde harap olmuş ve tamamen kumlar altında gömülmüş haldedir. Ancak Dubai’den gizemli bir radyo sinyali alınır ve bunun üzerine bir Delta Recon takımı şehre sızması için gönderilir. Görevleri basit ve açıktır: hayatta kalanların yerini tespit et ve kurtarma için bildir. Fakat karşılarında savaşın pençesinde olan bir şehir bulurlar. Dubai’yi kurtarmak için tüm bu çılgınlığın kalbinde yer alan adamı – Albay John Konrad’ı bulmaları gerekmektedir.
 
• Şok edici sunum ve belirsizliklerle dolu, yepyeni bir askeri savaş oyunu bakış açısı.
• Aksiyon dolu 3. Kişi görüşü savaş oynanışı, çatışmaların içindeki hislere ve vahşete yakından bir bakış sunuyor.
• Akıllı ve güçlü elemanlardan oluşan bir Delta-Force takımına, tehlikeli ve tekinsiz bir çatışma bölgesinde liderlik yapın.
• Parlak sonuçların olmadığı, sadece “kötü” veya “daha da kötü” seçimlerin bulunduğu, savaşın karanlık yönünü keşfeden olgun bir hikaye içerisinde “çizgiyi” geçin.
• Eşsiz Dubai ortamı hayal gücünüze hitap edecek ve oyuncuları dikey oynanış ve muhteşem görseller ile dolu oyun ortamına götürecek.
• Kumlarla dolu Dubai; toprak kaymaları ve kuvvetli, yeri yerinden oynatan kum fırtınaları gibi elementleri içeren oynanış deneyimlerini sağlayacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spec Ops : The Line Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: 2K Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 7 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler