Sevilen Oyun Spec Ops: The Line, Steam'de Saıştan Kaldırıldı

30.01.2024 18:15 Mehmet Tandoğan

 
 
YAGER ekibi tarafından geliştirilen üçüncü şahıs nişancı aksiyon deneyimini bizlere sunan Spec Ops: The Line şu anda Steam platformunda satıştan kaldırılmış durumda. Oyunun kaldırılma nedeni şu an için belli olmasa da ne yazık ki artık Steam üzerinden satın alınamıyor.
 
Sessiz sedasız satıştan kaldırılmış durumda 
 
 
 
Steam platformundan kaldırılması ile beraber oyunun PC sürümünü GOG üzerinden satın alabiliyorsunuz. Oldukça ucuz bir fiyatlandırma ile elde edebildiğimiz bu yapımda savaş odaklı bir temayı bizlere sunuluyor ve ekibimizle beraber çeşitli operasyonlara katılarak türlü türlü zor anlara geçiş yapıyoruz.
 
2012 senesinde çıkışını gerçekleştiren ve günümüzde de hala oynanmaya devam eden Spec Ops: The Line içerdiği ilgi çekici atmosferlerle ve savaş odaklı yapısı ile beraber genel olarak oyuncular tarafından seviliyor. Steam platformundaki incelemelere bakacak olursak da oyunun "çok olumlu" etiketine sahip olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Oyun fragmanı
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spec Ops : The Line Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Yager Dağıtıcısı: 2K Games Tür: TPS Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler