SpeedRunners Switch İçin Ön Siparişe Açıldı, Demosu Yayınlandı

15.01.2020 15:52 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını tinyBuild'in yaptığı, geliştiriciliğini ise DoubleDutch Games'in yaptığı rekabetçi platform yarış oyunu SpeedRunners'ın Switch sürümü, Nintendo eShop'ta ön siparişe açıldı.
 
Ayrıca oyunun Nintendo Switch sürümü için bir de demo yayınlandı. Eğer oyunu bilmiyorsanız veya Switch'te nasıl olacağını merak ediyorsanız satın almadan deneyebilirsiniz. 
 
SpeedRunners'ın Switch için 23 Ocak'ta yayınlanacak. SpeedRunners ilk kez 26 Ağustos 2013'te yayınlandı ve şu anda PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Linux, Mac OS, iOS ve macOS cihazlarında erişilebilir durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
SpeedRunners Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: DoubleDutch Games Dağıtıcısı: tinyBuild Tür: Platform Çıkış Tarihi: 26 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler