Spelunky 2 PC Versiyonu Çıkışında Online Multiplayer Olmayacak

26.09.2020 09:56 Gazali Çetinkaya

 
 
Roguelike platform oyunu Spelunky 2 geçtiğimiz hafta PlayStation 4 için çıkışını gerçekleştirdi ve 29 Eylül'de PC'ye geliyor.

PC versiyonunun çıkışında online multiplayer bulunmayacak. Daha sonra eklenecek. İyi haber ise en fazla birkaç hafta sürecek ve beraberinde PlayStation 4 ile cross-play desteğini getirecek.

Geliştirici Mossmouth, online multiplayer'ın PlayStation 4'te biraz zorlu bir çıkış yaptığını ve PC'ye getirmeden önce düzeltmek istediklerini belirtti. PC çıkış tarihini ertelemek istemedikleri için de bu özellik olmadan çıkacak.
 
"Çıkış tarihi konusunda oyuncu topluluğunun geri bildirimlerini dinledik ve Steam oyuncularının en kısa zamanda Spelunky 2'nin tadını çıkarabilmesi oyunun erken yayınlanmasına öncelik verdik."
 
"Bu durum ne yazık ki bu oyunun PC'de online multiplayer olmadan çıkacağı anlamına geliyor ve insanları yanlış yönlendirmemesi için mağaza üzerinden 'Online Co-op' ibaresini geçici olarak kaldırıyoruz. Üzgünüz, bunun ilk günden online co-op oynamak için heyecan duyan oyuncular için hayal kırıklığı yarattığını biliyoruz. Yakın zamana kadar biz de oyunun çıkışıyla birlikte sunabiliriz diye umuyorduk."
 
"Online multiplayer biraz karmaşık ve ince iş istiyor ve olması gerektiği gibi çalıştığında çok eğlenceli olduğu için doğru bir şekilde sunmaya kararlıyız. Bu süre içinde Adventure Mode ve Arena modlarının tadını tek oyunculu veya local multiplayer olarak çıkarabilirsiniz."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spelunky 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mossmouth Dağıtıcısı: Mossmouth Tür: roguelike platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 17 Dk önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 44 Dk önce Senua’s Saga: Hellblade 2 Ön Siparişlere Açıldı: Türkiye Fiyatı Açıklandı 1 Saat önce Xbox Games Showcase Duyuruldu: Yeni Call of Duty Oyunu? 2 Saat önce Oynaması Ücretsiz Star Wars: Hunters Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler