Spelunky 2'nin İlk Bölgesi Artık Biraz Daha Kolay

19.10.2020 09:05 Gazali Çetinkaya

 
Spelunky 2 geliştiricileri geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada "Dwelling'in oyuncuların sınırı bozduğunu biliyoruz ve bu eleştirilerde haklılar. Bu yüzden özellikle 1-1 ve 1-2 seviyelerinde düşmanların ve tuzakların belirme oranlarında bazı değişiklikleri test ediyoruz. Ayrıca 1-4 seviyesini daha ilginç hale getirecek bazı ayarlamalar olacak." demişti.
 
1.12.1e yaması ile birlikte oyunun ilk bölgesi Dwelling biraz daha kolaylaştırıldı.
 
Dwelling'te canavarların spawn olma ihtimalleri ayarlandı ve son Dwelling seviyesine daha fazla oda çeşitliliği eklendi.
 
Yama ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri içeriyor. Düzeltilen hatalardan biri de mağara adamlarının jetpack veya pelerin takmasıyla yaşanan çökme sorunu. Tüm detaylara buradan göz atabilirsiniz. 
 
Roguelike platform oyunu Spelunky 2 PlayStation 4 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spelunky 2 Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Mossmouth Dağıtıcısı: Mossmouth Tür: roguelike platform Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 1 Dk önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 1 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 3 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 3 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler