Spencer: Elite Controller'a Gelen Talep Beklenilenden Daha Çok

01.12.2015 18:06 Ömür Gencer


     Xbox One'ın normal kontrolcüsünden çok daha fazla özelleştirme seçeneği ve hassasiyet sunan Elite Controller, belirtilene göre beklenilenden çok daha fazla satıyor.
 
      Xbox'ın başkanı Phill Spencer, Twitter üzerinden oyunculara şu mesajı verdi: "Kontrolcüye gelen talep yapılmış olan planı aştı. Daha fazla Elite Controller'ı stoklara getirmeye çalışıyoruz. Stoklara getirmek zor olduğu için fazla söz vermek istemiyorum. Eğer bu kontrolcüyü almayı düşünüyorsanız ve stoklarda görürseniz hemen alın."
 
      Xbox'ın Kasım ayında Elite Controller'ın Aralık sonuna kadar sınırlı sayıda satılacağını dile getirdiğini hatırlatalım. Bahsettiğimiz kontrolcünün Amazon ve GameStop'ın online mağazasında da kalmadığını belirtelim. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler