Spencer: Killer Instinct'in Satış Modeli Bir Deney

23.11.2013 10:19 Alkan Adakaner


     Microsoft, Rare'in ünlü dövüş oyununu yeni nesile Double Helix Games tarafından geliştirilen free-to-play bir yapımla taşıdı. Oyunun free-to-play yapıda olması çok sayıda oyuncunun tepkisini çekmişti.
 
     Bu tepkiler üzerine bir açıklama yapan Phil Spencer, Killer Instinct'in free-to-play yapıda olması ve oyuncuların istediği karaktere sonradan para vererek ulaşmasının kendileri için bir pazarlama deneyi olduğunu açıkladı. Aynı şekilde Project Spark'ın da benzer bir deneyin parçası olduğu ve ileride içeriklerle dolu kutulu bir sürümünün çıkacağı belirtildi.
 
    Konsollarda free-to-play oyunlarının sayısının giderek artması hiç kuşkusuz konsol oyuncularının zamanla bu pazarlama modeline alışmasını sağlayacaktır. Yine de bir dövüş oyununda bu sistem tutar mı emin değiliz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer Instinct Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 4 Dk önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler