Spider-Man 2'de Venom Konuşmalarının Yüzde 90'ı Oyuna Dahil Edilmemiş!

27.11.2023 22:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games ekibi tarafından oyunculara sunulan aksiyon macera oyunu Spider-Man 2'de seslendirme sanatçısı Tony Todd yeni bir açıklamada bulundu. Venom karakterini seslendiren Todd, kaydedilen diyalogların yüzde 90'ının oyuna dahil edilmediğini söyledi. Todd'un bu iddiayı hafta sonu Spidey Squad adlı hayran web sitesini yöneten içerik yaratıcısı Evan Filarca'nın da katıldığı Fan Expo San Francisco panelinde dile getirdiği bildirildi.
 
DLC veya yan oyunda bu diyaloglar kullanılabilir 
 
 
 
Insomniac Games, Todd'un Venom için kaydettiği repliklerin sadece yüzde 10'unu kullandığı iddiası doğruysa stüdyonun bir zamanlar oyuna dahil edilebilecek büyük miktarda içeriği çöpe atıldı demek oluyor. Eğer bunun dışında bu içerikler tutulursa belki de potansiyel bir DLC'den veya yan oyundan bahsedebiliriz. Ancak bu durum oldukça belirsiz.
 
Ekim ayında Spider-Man 2'nin çıkışından hemen önce yayınlanan bir röportajda Venom spin-off'u (yan oyun) potansiyeli soruldu. Bu soruya Insomniac kıdemli hikaye yönetmeni Jon Paquette yanıt verdi. Insider'a verdiği yanıtta hayranların stüdyonun seriyi nereye götüreceğine karar vermesinde önemli bir rol oynayacağını aktardı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Marvelous Game Sunumu İçin Tarih Verildi 25 Dk önce Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 28 Mayıs PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 28 Mayıs Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 28 Mayıs Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 28 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler