Spider-Man 2'nin Kötü Karakteri Venom için Yeni Ekran Görüntüsü Paylaşıldı

20.07.2023 17:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Insomniac Games, Marvel's Spider-Man 2'nin kötü karakteri Venom'a yeni bir bakış sundu. Karakterin yeni ekran görüntüsü Comic-Con fuarı öncesinde Entertainment Weekly aracılığıyla ortaya çıktı ve hayranlara sunuldu. Çıkışı yaklaşan PS5 devam oyununda Candyman oyuncusu Tony Todd, Venom'u seslendirecek.
 
Spider-Man 2 yakında geliyor
 
 
 
Devam oyununda ekipler Venom üzerinde oldukça fazla durduğunu ve çeşitli seçmeler yaptığını açıkladı. Kıdemli sanat yönetmeni Jacinda Chew, karakterin görsel tasarımından da bahsetti: "Yapım boyunca karşılaştığımız zorluklardan biri Venom karakteriydi. Bu konuda birçok soruyla karşı karşıya kaldık. Venom'un dudakları var mı? Gülüyor mu? Gülümsüyor mu? Yoksa kaşlarını mı çatıyor? Bu kötü karakteri korkutucu ve ürkütücü yapmakla gülünç bir tiplemeyi çıkarmak arasında ince bir çizgi var.”
 
Öte yandan Insomniac, Mayıs ayında Spider-Man 2 için yeni bir oynanış videosu yayınladı ve birkaç yeni özelliğin yanı sıra başka bir önemli kötü adam olan Avcı Kraven'i ortaya çıkardı. Sony tarafından yayınlanacak olan Spider-Man 2, 20 Ekim 2023 tarihinde PS5 için geliyor. Oyunun ön siparişleri şu anda açık durumda.
 
Venom ekran görüntüsü
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel’s Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ertelenen The Rogue Prince of Persia'nın Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Monster Hunter Serisi Satışları 100 Milyona Ulaştı 1 Saat önce INDIKA, PS5 ve Xbox Series Konsollarına Geliyor: İşte Çıkış Tarihi 2 Saat önce VCT 2024 Masters Şanghay'ın İlk Eşleşmeleri Belli Oldu! 2 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Şampiyonu MOUZ Oldu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler