Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portundan Venom Videosu Geldi

21.01.2024 20:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Marvel's Spider-Man 2, oyuncular tarafından sevilen ve ilgi gören bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Oyun şu anda sadece PlayStation 5 konsolunda yer alıyor ve ilerleyen süreçte resmi bir PC sürümünün gelmesi bekleniyor. Ancak bu süreçte mod geliştiricileri yeni bir PC portu üzerinde çalışıyor.
 
PC portu için çalışmalar devam ediyor 
 
 
 
Mod geliştiricileri tarafından resmi olmayan bir PC portu şu anda geliştirilme aşamasında bulunuyor. Bu süreç dahilinde çeşitli oynanış görüntüleri Twitter üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz süreçte yayınlanan oynanış videolarına şimdi ise Venom karakteri dahil oluyor.
 
Geldiğimiz noktada Sony ve Insomniac ekipleri herhangi bir PC sürümünü duyurmadı. Ancak ilerleyen süreçte oyunun PC platformuna geleceğini tahmin ediyoruz. Söylentilere göre oyunun 2025 yılı içerisinde PC sürümü yayınlanacak. Ancak resmi PC sürümü gelmeden önce mod geliştiricileri bu yeni sürümü yetiştirmek istiyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel’s Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 7 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 6 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 7 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 7 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 8 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler