Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Sürümü Baştan Sona Oynanabilir

10.02.2024 15:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz süreçte haberini yaptığımız ve bildiğiniz üzere Marvel's Spider-Man 2'nin resmi olmayan bir PC sürümü geliştirilme aşamasında. Hala bazı görsel hatalar ve grafiksel sorunları olsa da oyun şu anda baştan sona doğru oynanabilir durumda.
 
Resmi olmayan PC sürümünde yeni oyun + modu bulunuyor 
 
 
 
Bu resmi olmayan PC sürümü ile beraber oyunu baştan sona oynamanın yanı sıra PlayStation 5 sürümünde yer almayan yeni oyun + modunun da keyfini çıkartabiliyorsunuz. Sony ve Insomniac Games bu özelliği Mart 2024'te eklemeyi planlıyor.
 
Mod geliştiricileri tarafından bizlere sunulan bu PC sürümünün oynanış görüntüleri yayınlanmaya devam ediyor. Siz de bu videoları izleyerek oyunun PC sistemlerinde nasıl çalıştığını görebilirsiniz.
 
Şu anda oyunun PC sürümü için herhangi bir indirme linki veya bağlantıyı sizlerle paylaşmayacağız. İndirilebilir bu sürümlere oldukça dikkat etmenizi öneriyoruz.
 
PC oynanış görüntüleri 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel's Spider-Man 2 Platformlar: Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 3 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 3 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 4 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 5 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler