Spider-Man 3'ün Çekimleri Çok Yakında Başlayacak

03.10.2020 12:38 Özgür Eroğlu

 
Marvel Sinematik Evreni'nin önemli üyelerinden olan ve yayın hakları açısından oldukça karmaşık durumlar içeren Spider-Man serisinin üçüncü filminin çekimler çok yakında başlayabilir.
 
Geçtiğimiz günlerde Amazing Spider-Man 2 filminin yıldızlarından olan Jamie Foxx'un aynı rol ile yani Electro rolü ile Spider-Man 3'te bulunacağı açıklanmıştı. The Hollywood Reporter'ın raporuna göre filmin çekimleri de sonbaharda başlayacak.
 
Ancak Tom Holland şu anda Uncharted filminin çekimlerinde. Bu durumda iki ihtimal ortaya çıkıyor. Ya Uncharted'ın çekimleri beklenenden çok daha erken bitti ya da yakın zamanda başlayacak olan Spider-Man 3 çekimlerinde Tom Holland'ın bulunmadığı sahnelerin çekimleri yapılacak.
 
Spider-Man 3, 17 Aralık 2021'de vizyona girecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 3 Saat önce RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 4 Saat önce Splinter Cell'in RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Boks Oyunu Undisputed PS5, Xbox Series ve PC için 11 Ekim'de Çıkıyor 4 Saat önce Manor Lords İki Milyon Satış Sayısına Ulaştı: İlk Üç Haftada 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler