Spike Lee'nin Netflix Özel Filmi "Da 5 Blood" Yayınlandı

13.06.2020 00:26 Özgür Eroğlu

 
Oscar ödüllü yönetmen Spike Lee'nin yeni filmi "Da 5 Blood" bugün Netflix üzerinde yayınlandı. Filmin türleri arasında Harekete Geçirici - Sert Gerçekçi ve Akisyon - Macera bulunuyor.
 
Filmin Netflix üzerindeki tanıtım yazısı: Afro-Amerikalı dört gazi, savaştan onlarca yıl sonra manga komutanlarının cesedini ve gömülü bir altın zulasını bulmak için Vietnam'a döner. Yönetmen Spike Lee. 
 
2 saat 35 dakika uzunluğundaki filmin oyuncu kadrosunda Delroy Lindo, Jonathan Majors, Clarke Peters, Norm Lewis, Isiah Whitlock Jr. ve Mélanie Thierry bulunuyor. Filmin senaristliğini ise Danny Bilson, Paul De Meo, Kevin Willmott ve Spike Lee üstleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler