Splinter Cell Aslında James Bond Oyunuydu

05.02.2014 09:18 Alkan Adakaner


     Ubisoft'un beğenilen gizlilik-aksiyon serisi Splinter Cell geliştiricilerin sabrını zorlayan bir süreçten geçmiş. Ubisoft Montreal'in patronu Yannis Mallat'ın açıklamalarına göre Splinter Cell ilk olarak The Drift adlı bir oyundu, sonra James Bond oyunu yapılmak istendi.
 
    Mallat, Ubisoft'un Splinter Cell'i ilk olarak The Drift adlı bir bilimkurgu-shooter oyunu yapmak istediğini, bu projenin ruhsuz olduğunu hissettiklerinde eldeki projeyi bir James Bond oyununa çevirmeyi hedeflediklerini anlatıyor. Bu yeni proje için yeni bir senaryo yazan Ubisoft'un ümitleri James Bond'un lisans haklarını elinde bulunduranların projeyi beğenmemesi ile tükenmiş.
 
    Tom Clancy ile anlaşma yapıldıktan sonra ise James Bond için yazılan senaryo tabi ki bazı değişikliklerle 2002 yılında piyasaya çıkan ilk Splinter Cell oyununda kullanılmış. Sonuçta da karşımıza bu başarılı seri çıkmış.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Splinter Cell: Blacklist Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 4 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 6 Saat önce Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 6 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler